sobre el bloc

Parlem de fotografia?

Curiositats de fotografia és una proposta que neix amb la idea d'intentar oferir coneixement als possibles lectors sobre fotografia i tot allò que l'envolta. És un espai que pretén ser modest, però oferint tot allò que els autors sabem i podem compartir.

Tots i cada un de nosaltres sempre podem aprendre coses noves; per això, us animo a llegir els temes proposats i a deixar-ne petjada, per tal que no només vosaltres traieu profit de la lectura, sinó que a nosaltres també ens serveixi per poder millorar. En els vostres comentaris també hi podeu deixar dubtes o preguntes que us hagin sorgit durant la lectura i les intentarem respondre amb la màxima precisió possible!

El per què de les fotografies és senzill: no diuen que una imatge val més que mil paraules? I si ajuntem les dues coses? Paraules i imatges? La raó principal de les fotografies és mostrar un exemple d'allò que s'explica i fer més entretinguda la lectura; ja que una imatge sempre és agradable de veure. A més... si parlem de Curiositats sobre fotografia, què millor per mostrar del que parlem?

Espero que us animeu a passar pel bloc de tant en tant; que us en feu seguidors; que deixeu els vostres comentes; i que, sobretot, us agradi el que llegiu i us serveixi per anar-vos-en a dormir sabent una cosa més!