dilluns, 4 d’abril del 2011

un cap de setmana Polaroid (I)

Tens un cap de setmana a la vista i no saps com omplir el temps? O potser no vols caure en la rutina de l’anterior i fer les mateixes activitats? Potser és que necessites només una idea diferent, creativa i innovadora per passar el dia?

La botiga Chandal del barri del Raval de Barcelona t’ofereix una possible solució: et deixa una Polaroid perquè passis un parell de dies immortalitzant els moments que més desitgis a l’instant! Una proposta molt interessant per a tothom a qui li agradi la fotografia, especialment les càmeres Polaroid, i per qui vulgui gaudir de les possibilitats d’aquestes magnífiques càmeres instantànies!

Aquest cap de setmana passat vam estar caminant pels carrers de Barcelona amb dues càmeres que ens va deixar la botiga; una experiència totalment enriquidora, divertida i diferent. Resultat: 30 fotografies instantànies. D’aquí una setmana alguns dels resultats obtinguts aquí, al bloc!

"Te prestamos una Polaroid" (Chandal)

 Informació de la botiga Chandal a la seva Pàgina Web Oficial, al Facebook i al Twitter.

1 comentari:

  1. Que bona! Conec la botiga però no coneixia que oferien aquesta possibilitat! Un puntazo més pel Chandal i aniré a provar això de les Polaroid's!

    ResponElimina